Over ons

Wij zijn Hans Ruis en Pim Reichardt. Samen vormen wij R&R Gerechtsdeurwaarders. Wij geloven in oplossingen door persoonlijk contact. Wanneer het moet, hard, maar altijd met hart. Betrouwbare en gedreven professionals, met kennis van zaken en veel ervaring.

Hans Ruis

Gerechtsdeurwaarder; dat ben ik in hart en nieren en op mijn manier. Ik wil mensen helpen, als ze er open voor staan, iets leren en samen met ze problemen oplossen door het net even anders te doen wanneer dat kan. Dat kan ik door mijn ervaring en veel kennis te combineren en zo maatwerk te leveren.

Mijn eerste functie in het Credit Management, ruim 25 jaar geleden, was bij op de afdelingen Incasso en procuraten bij het bekende Bredaase Advocatenkantoor Rassers, Jacobs en Spiegel. Enige jaren later heb ik de deurwaardersopleiding gedaan en daarna bij deurwaarder de Wit in Breda de fijne kneepjes van het vak geleerd in allerlei functies waaronder toegevoegd-kandidaat gerechtsdeurwaarder, juridisch medewerker, medewerker losse opdrachten en exploten, officemanager, MT lid, sparringpartner voor de Juridische afdeling en de afdeling huur en al die kennis later toepast bij onder andere deurwaarder van Gompel, later van Gompel en van Ooijen in Eindhoven (mede oprichters van GGN), De Wit, Vissers en Partners, LAVG Zuid en Van Arkel Gerechtsdeurwaarders. Vele jaren heb ik een leidinggevende positief bekleed uiteenlopend van vestigingsmanager tot leidinggeven aan 50 Gerechtsdeurwaarders en toegevoegd gerechtsdeurwaarders.

Naast mijn werkzaamheden als Gerechtsdeurwaarder heb ik een aantal jaren mogen lesgegeven aan de Hogeschool Utrecht als gastdocent en heb ik meegewerkt aan het oprichten van de DAS Academy en het curriculum van die Academy.

Ook ben ik actief in de Ledenraad, het beleidsorgaan van de KBVG (beroepsvereniging van Gerechtsdeurwaarders), thans als vicevoorzitter en als voorzitter van de werkgroep de deurwaarder in 2030 en deelnemer in vele andere werkgroepen zoals de vacaturecommissie, de commissie Digitaal Beslagregister, de commissie Communicatie, de werkgroep AI en blockchain, de commissie Grenzen Tariefmodellen en de werkgroep Bft-KBvG.

Pim Reichardt

Ooit, het is al even geleden, ben ik in dienst getreden bij Rien Pieters, deurwaarder in Breda. Daar heb ik ‘het vak’ geleerd, zoals dat heet.

Nadat die basis was gelegd ben ik overgestapt naar Ad de Wit en stond ik aan de wieg van het Bredase deurwaarderskantoor DeWit-Vissers en Partners. Ik was daar, zoals dat toen nog heette, chef de bureau. Zelf prefereer ik de titel Jack of all trades. Het bedenken van oplossingen en verbinden van mensen zijn mijn beste eigenschappen. Ik ga die eigenschappen gebruiken om de samenwerking tussen u en R&R Gerechtsdeurwaarders tot een succes te maken!

Met mijn ervaring en kennis kan R&R Gerechtsdeurwaarders u maximaal van dienst zijn.

R&R Gerechtsdeurwaarders maakt gebruik van het automatiseringspakket Credit Navigator van Collenda. Ik ben bestuurslid van DIPNED, de vereniging van gebruikers van dit pakket.