Advocatuur

U bent bij R&R Gerechtsdeurwaarders aan het juiste adres voor het op tijd laten betekenen en uitvoeren van uw opdrachten.

Wij snappen dat u uw zaken graag goed wilt regelen. Hoe fijn is het als wij u daarbij kunnen helpen en u het vertrouwen kunnen geven dat alles goed en op tijd wordt betekend?

Omdat wij uitsluitend werken met ervaren en deskundige medewerkers kunnen wij ervoor zorgen dat u zich niet meer bezig hoeft te houden met cruciale data én of de ambtelijke opdrachten wel op tijd worden betekend. Dit regelen wij allemaal graag voor u.

Ons ambtelijk werkgebied is voornamelijk Midden en West-Brabant. Hierbuiten werken wij ook (in overleg) en wanneer we zelf niet kunnen, werken wij nauw samen met kwalitatief geselecteerde collega deurwaarders. Wij blijven uw aanspreekpunt. Wij werken met korte lijnen. U hebt altijd contact met de juiste persoon.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Samen

Wij willen graag een sparringpartner zijn voor advocaten. Door korte lijnen en samen te werken met advocaten zijn wij sneller en proactief op het gebied van directe afhandeling. Wij willen het verschil maken voor advocaten door duidelijke communicatie, ontzorgen en denken in oplossingen.